Ons verkoopteam

Wilt u meer informatie over een product? Of wilt u een idee of een oplossing op maat bespreken? Ons internationale verkoopteam van ervaren vertegenwoordigers staat voor u klaar.

DW Reusables team

Paul Baeyens CEO

Paul kan bogen op meer dan 15 jaar internationale ervaring in de verpakkingsindustrie. Hij is de drijvende kracht achter een cultuur van innovatie in het hele bedrijf. Bovendien is hij een vooraanstaand expert op het gebied van ‘zero waste’ verpakkingsoplossingen en het omzetten van post-consumer plastic materiaal in duurzame producten.

Paul hecht veel waarde aan klantgerichtheid en werkt in een adviserende rol nauw samen met ons verkoopteam voor een optimale klantenservice.

Rudi Raskin Vice President Sales

Met meer dan 20 jaar ervaring in de drankenindustrie kent Rudi de wereld van de retourneerbare drankenkratten door en door. Zijn toewijding om de logistiek van onze klanten continu te verbeteren, heeft de organisatie vooruit gestuwd in de verwezenlijking van belangrijke innovaties.

Door in de huid van onze klanten te kruipen, begrijpt Rudi volledig de uitdagingen van drankenproducenten wereldwijd en het proces om oplossingen op maat te ontwikkelen.

Alejandro Lorenzo Romani Sales Manager

Alejandro spreekt vloeiend Spaans, Portugees en Italiaans en is het aanspreekpunt voor klanten in de drankenindustrie in Zuid-Europa.

Hij is betrokken geweest bij een groot aantal internationale projecten op het gebied van retourneerbare verpakkingen, zoals herbruikbare kratten en bakken, vanaf de ontwikkeling van het product tot de verkoop en productie. Zijn technische achtergrond in combinatie met zijn expertise stelt hem in staat om elke uitdaging aan te gaan.

Peter Swinnen Sales Manager

Peter heeft 12 jaar relevante ervaring in internationale business development, waarvan verschillende jaren bij DW Reusables.

Peter is het aanspreekpunt voor herbruikbare drankenkratten in de Benelux en helpt onze klanten bij de implementering van duurzame en retourneerbare transitverpakkingen zoals Stackabox containers voor de levering van preforms, caps of flessen.

Max Schoening Sales Manager

Max is sinds 2014 werkzaam als Sales Manager voor klanten in de drankenindustrie.

In juli 2019 werd Max lid van het verkoopteam van DW Reusables. Als Duitse moedertaalspreker met een vloeiende kennis van het Engels helpt Max voornamelijk onze Duitse klanten om hun behoeften te vertalen naar een geoptimaliseerd verpakkingsontwerp. Hierbij biedt hij een alomvattende service, van de eerste ontwerpconcepten over de productie tot de recycling.

Contact us